06 de juny 2003

JOAN PERA AFIRMA QUE EL MONUMENTAL ÉS UN DELS PITJORS TEATRES DE CATALUNYA - cap gros - 6 juny 2003 -

Joan Pera afirma que el Monumental és un dels pitjors teatres de Catalunya
L'actor mataroní defensa en una entrevista al portal diarimataro.com que el Teatre Monumental no reuneix les condicions per ser el gran teatre que la ciutat necessita.
per Joan Salicrú - 06/06/2003 18:01


Joan Pera.
"He voltat per tot el país i Mataró és la ciutat de Catalunya amb un teatre en pitjors condicions. Cal un espai on representar les obres del Teatre Nacional i del Lliure, però també un espai on la gent de Mataró pugui expressar-se". Així de clar parla Joan Pera en una entrevista concedida a diarimataro.com en ser preguntat sobre la qualitat de les infraestructures teatrals a la ciutat. En la mateixa entrevista, l'actor mataroní exposa la necessitat de que existeixin espais per expressar-se: "No pot ser que un noi vulgui fer teatre a Mataró i li facin fer un càsting. Tothom s'ha de poder expressar independentment de les seves qualitats. Necessitem espais oberts". En aquest sentit Pera explica que en un dels feus teatrals més vius de la ciutat, la Sala Cabañes, per a fer-hi una obra cal demanar-ho amb tres anys d'antelació. Respecte a la programació teatral que s'ofereix a la ciutat, l'actor en fa una crítica velada: "L'ajuntament sempre queda més bé en els rànquings portant al Monumental deu vegades el Teatre Lliure, sobretot si és Shakespeare, que portant La estraña pareja ". Pera es troba actualment representant la seva tercera obra amb Paco Morán –Mamaaá!!!, que vindrà a Mataró per la Festa Major de les Santes– i locutant el programa Partint Peras amb el seu fill Roger Pera.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...