06 de juny 2003

Torna 'Oliver', el clàssic del nen orfe

cap gros
6 juny 2003

L'espectacle 'Oliver!' arriba demà dissabte a la Sala Cabañes amb el cor i l'orquestra com a principals esquers. L'entrada val 9 euros (platea i llotja) o 7 euros (amfiteatre).
per Joan Salicrú - fotos Sala Cabañes - 06/06/2003 19:03


La Sala Cabañes posa demà en escena la darrera peça abans de les vacances, coincidint amb el cap de setmana de la Fira. Es tracta d' Oliver , de Charles Dickens, dirigida per Toni Blanch, en el que suposa la seva novena direcció. De l'espectacle, Blanch en destaca el protagonisme que tenen els nens i nenes i la força de la música, dirigida per Genís Mayola, i també l'esforç fet en l'apartat d'escenografia i de coreografia, obra de Jordi Ribas i Gemma Bartra. Per posar sobre l'escenari aquest muntatge musical dirigit a tota la família, Blanch ha treballat amb una versió de Joan de la Creu Ballester feta a partir del text original: "És una història que sempre havia tingut ganes de portar a l'escenari", explica. Dissabte dia 7 · A les deu de la nit. Diumenge dia 8 · A les sis de la tarda. Dilluns dia 9 · A les sis de la tarda. Dissabte dia 14 · A les deu de la nit. Diumenge dia 15 · A les sis de la tarda. Per a més informació i reserves, truqueu al 93.790.12.13. També es poden adquirir a les taquilles una hora abans de la representació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...