24 d’octubre 2005

Derrota de la UE Mataró en l'últim partit de Tito Sobrín a la banqueta

cap gros
24 octubre 2005

L'entrenador unionista deixa el club i fitxa pel Cadí La Seu d'Urgell, equip de la Primera Divisió Femenina
per Marc Mayola - 24/10/2005 21:49
"És un salt qualitatiu molt important per mi, tant a nivell esportiu com a nivell econòmic." Així explica Alberto "Tito" Sobrín, el ja exentrenador de la UE Mataró, el seu fitxatge pel Cadí La Seu d'Urgell.Després d'una temporada i escaig al capdavant del Mataró, Sobrín torna a l'elit del bàsquet estatal: "El fitxatge pel Cadí La Seu em fa rememorar èpoques passades, quan ja vaig entrenar a la màxima categoria estatal". De fet, Sobrín acumula una experiència de nou temporades dirigint equips de primera (Salamanca, Burgos, Oviedo i Eivissa).Per superar el següent repte, haurà d'utilitzar tots els coneixements adquirits al llarg de la seva prolífica etapa professional. El Cadí La Seu és el cuer de la Lliga Femenina amb 4 derrotes en 4 partits disputats. Sobrín ha firmat, amb el club de l'Alt Urgell, un contracte per una temporada, prorrogable a una més en cas d'aconseguir la permanència.Comiat amargSobrín no ha pogut marxar amb un bon regust de boca. Aquest cap de setmana, en l'últim partit com entrenador de la UE Mataró, l'equip va caure derrotat contundentment davant el Viladecans (50-68). El nou entrenador del Cadí La Seu explica: "El partit va ser un desastre, sobretot en l'aspecte psicològic. Les jugadores ja sabien que marxava i van estar molt descentrades durant els 40 minuts de joc." En el primer quart, el Mataró només va anotar 5 punts, estadística que ho diu tot. Segona derrota consecutiva, doncs, de la UE Mataró. En aquesta ocasió, contra un gran Viladecans que enguany aspira a l'ascens.El fins ara segon entrenador mataroní, Josep Alemany, agafa les regnes de l'equip i ja el dirigirà en el proper partit, també a casa contra el Vinaròs. Per la seva part, Tito Sobrín debuta amb el Cadí La Seu d'Urgell a la pista del Ferrol, un dels cuers de la categoria juntament amb el Mann Filter de Saragossa i el nou equip de Sobrín.

UE Mataró: 50. Anna Sala (11), Laura Argemí (1), Berta Siñol (7), Rosa Maymí (8), Anna Carbó (4), Susana De Miguel (8), Eva Vilarrubla (3), Mireia Chacón (3), Teresa Nicolás (5).

BF Viladecans Estrusal: 68. Lucía Martín (2), Sandra Gamboa, Maria Padrós (16), Paula Eñeso (6), Patrícia Valiente (4), Sònia Pascual (6), Cristina Lacayo (2), Paula Tarrasón (3), Anna Boleda (25), Eva Congost (4).

Parcials: 5-14, 16-21, 17-13, 12-20.

Àrbitres: Carlos Avilés Antón i Óscar Avilés Antón.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...