18 d’octubre 2005

El sènior femení de la U.E. Mataró cau a la pista del Segle XXI (63-56)

cap gros
18 octubre 2005

Les mataronines van ser molt irregulars durant els 40 minuts i ho van pagar amb la derrota

per Marc Mayola - 17/10/2005 23:34

Les defenses del Mataró i el Segle XXI van ser les protagonistes del partit. Al final, 63-56, un marcador prou escarransit que ho diu tot. Al descans, les locals dominaven per 5 punts (29-24). El tercer període va servir a les unionistes per acostar-se en el marcador (46-45). A l'últim quart, però, les de Tito Sobrín no van seguir amb la progressió mostrada fins aleshores. Només van anotar 11 punts i no van poder completar la remuntanda contra un rival molt més regular en el joc. Després de guanyar la setmana passada el Tabirako, la UE Mataró no pot seguir, doncs, amb la bona ratxa i acumula la segona derrota a la Lliga Femenina-2. S'han disputat tres jornades i les de Sobrín són vuitenes d'una classificació encapçalada, precisament, pel Nacex Jovent i el Segle XXI, els dos equips que han derrotat el Mataró.Tito Sobrín: "Les dues bases són noves i això s'està notant"Les directores d'orquestra de la UE Mataró són dues de les noves incorporacions d'enguany. Mireia Chacón, tot i portar anys a l'entitat, és la primera temporada que està a les ordres de Sobrín. L'altre base, Teresa Nicolás, ha arribat aquest estiu procedent del Santa Rosa Lima-Horta. Aquesta circumstància, fa que encara sigui aviat per veure un òptim nivell d'acoblament de les jugadores.Referent a la derrota contra el Segle XXI, Sobrín explica que "la irregularitat, la manca de continuïtat i l'excés de pilotes perdudes" són les claus per entendre-la. D'altra banda, Eva Vilarrubla, una de les jugadores mataronines més decisives, no va estar gaire fina en el partit d'aquest cap de setmana. Si bé va capturar 11 rebots, l'equip va trobar a faltar els seus punts (només en va anotar 6). Tito Sobrín sentencia: "Eva Vilarrubla ens ha d'aportar molt més en atac."Malgrat la derrota, l'entrenador de la UE Mataró, es mostra satisfet amb l'actitud de les seves jugadores: "Fins ara estic content amb el treball de l'equip. Això sí, ens queda molt camí per fer." El proper cap de setmana, a casa contra el Viladecans, les mataronines buscaran retrobar-se amb la victòria.

Segle XXI: 63. Laura Nicholls (9), Laura Garrido, Marta Pérez (9), Alba Torrens (8), Mònica Jorge (6), Georgina Bahi (10), Carla Agulló (15), Clàudia Reyes, Bàrbara Moral (4), Jael Freixanet (2).

UE Mataró: 56. Anna Sala (6), Berta Siñol (2), Rosa Maymí (7), Anna Carbó (12), Susana De Miguel (12), Eva Vilarrubla (6), Mireia Chacón (2), Begoña Gárate, Mireia Monleón, Teresa Nicolás (9).

Parcials: 16-10. 13-14. 17-21. 17-11.

Àrbitres: Marta Hernando i Francisco de Asís Marín.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...