La UE Mataró té una autèntica prova de foc davant el Viladecans

cap gros
21 octubre 2005

Les noies de Tito Sobrín s'enfronten a un dels equips amb més potencial de la Lliga Femenina 2
per Marc Mayola - 21/10/2005 13:31

Després de la derrota contra el Segle XXI (63-56), la UE Mataró busca la segona victòria de la lliga (Dissabte, 18.30 h al Palau Josep Mora). El Viladecans arriba a Mataró després de perdre, a la pròrroga i per només un punt (72-73), contra el Costablanca.Les del Baix Llobregat presenten un balanç idèntic al del Mataró (1 victòria / 2 derrotes), i com explica Tito Sobrín: "No es poden permetre més relliscades. El Viladecans és un equip fet per pujar de categoria i no han començat massa bé la lliga. Nosaltres les hem de fer patir, posar-nos per davant en el marcador i jugar amb els seus nervis i la pressió que tenen per sumar victòries."L'entrenador de la UE Mataró analitza les claus del partit i els factors que poden fer millorar el rendiment del seu equip: "Necessitem més continuïtat en el joc i llançar més a cistella. Per això, és vital no perdre pilotes i millorar l'estadística del rebots ofensius." Un altre dels aspectes importants a millorar contra el Viladecans és la regularitat durant els 40 minuts de partit. A la pista del Segle XXI, l'equip va ser molt irregular, amb moments bons però també amb d'altres de desastrosos.Les dues bases de l'equip, Mireia Chacón i Teresa Nicolás, estan treballant de valent per acoblar el seu joc al de la resta de l'equip i agafar aquells automatismes necessaris perquè el conjunt funcioni a la perfecció. Tito Sobrín: "Calculo que a finals de novembre principis de desembre, ja tindrem un equip amb cara i ulls capaç de jugar de tu a tu a totes les rivals."Mentrestant, demà, la UE Mataró no renunciarà a la victòria tot i enfrontar-se al potent Viladecans de jugadores com Eva Congost, Paula Tarrasón o Maria Padrós.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...