30 d’octubre 2005

Victòroa de la UE mataró en el primer partit d'Alemany a la banqueta

cap gros
30 octubre 2005

Les unionistes derroten el Vinaròs (69-57) i trenquen la mala ratxa de resultats

per Marc Mayola - 30/10/2005 16:0
2
Efectivament. La dita esportiva s'ha complert: "Entrenador nou, victòria segura." Després del precipitat adéu de Tito Sobrín i d'encadenar dues derrotes consecutives, la nova UE Mataró de Josep Alemany s'ha retrobat amb el triomf. Dissabte, les mataronines van guanyar el Vinaròs, un dels equips més forts de la Lliga Femenina-2.Les deixebles d'Alemany van iniciar el partit amb massa ansietat. El Vinaròs ho va aprofitar per emportar-se el primer quart (15-18). Després, però, l'equip va corregir el ritme de joc i la lectura defensiva per començar a remuntar el vol. L'agressivitat en defensa de les locals propiciava recuperacions de pilota que acabaven amb ràpids contraatacs mataronins. La Unió va marxar al descans amb onze punts d'avantatge (39-28).El tercer quart va ser radicalment diferent del segon. Amb un parcial de 12-21, el Vinaròs tornava a entrar en el partit. Josep Alemany, entrenador de la UE Mataró, explica que va passar en aquests deu minuts: "Ens vam espantar. Elles van fer una pressió, pràcticament a tota la pista, que nosaltres no vam saber superar."En el darrer quart, el Mataró va redreçar la situació i gràcies a l'excel·lent actitud de les seves jugadores, sobretot en defensa, va evitar la remuntada d'un Vinaròs que, en aquests últims deu minuts, només va anotar 8 punts. Al final, victòria prou còmoda de la UE Mataró (69-57).Josep Alemany, encantat amb l'actitud de les seves jugadoresEl nou entrenador mataroní es mostra molt satisfet amb el rendiment del seu equip. El Mataró va millorar els aspectes importants del joc que ell demanava abans del partit: "Vam córrer més al contraatac fruit de la major agressivitat defensiva i, en atac, vam equilibrar millor el joc interior-exterior."La jugadora del Vinaròs Ana Crespo, una de les millors pivots de la lliga, va passar totalment desapercebuda (4 punts, 6 rebots). El Mataró es va sobreposar a la baixa, per temes familiars, d'Eva Vilarrubla i va controlar molt bé Crespo gràcies al magnífic treball de Gárate, Maymí i Argemí.Un dels pocs punts negatius del partit va ser l'excés de pilotes perdudes (22). En aquest sentit, Alemany creu que "les bases han jugar molt més tranquiles." D'altra banda, destaca l'esperit i el caràcter guanyador de la capitana Anna Sala, la gran defensa de Susana De Miguel, el lideratge ofensiu d'Anna Carbó i els "onze minuts de llibre de la Berta Siñol".Segona victòria de la UE Mataró a la lliga. Malgrat tot, el balanç encara és negatiu (2 victòries / 3 derrotes). El proper cap de setmana, desplaçament llarg. L'equip d'Alemany visita la pista del Tenerife, un conjunt que presenta el mateix balanç victòries-derrotes que el Mataró.

UE Mataró: 69. Anna Sala (7), Laura Argemí (13), Berta Siñol (6), Rosa Maymí (11), Anna Carbó (11), Susana De Miguel (3), Mireia Chacón (1), Begoña Gárate (8), Teresa Nicolás (9).

CB Vinaròs Augimar: 57. Sara Castrillo (9), Maria Collantes (17), Virginia Caballero (6), Naiara Galilea (5), Ana Crespo (4), Josefa Taus (6), Júlia Germain (4), Lorena Vela, Johana Hernández (6).

Parcials: 15-18, 24-10, 12-21, 18-8

.Àrbitres: Bardaji i Moreno.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...