28 de setembre 2006

Josep Fradera recull la Creu de Sant Jordi al Liceu


27 de setembre de 2006

Els Presidents Maragall i Benach el feliciten per la destinció
Cugat Comas
Cultura
El mataroní Josep Fradera i Soler va rebre l’anunciada Creu de Sant Jordi, en reconeixement de la seva tasca cultural i cívica el passat dia 25, festiu a Barcelona. Fradera va ser un dels 77 protagonistes de la nit, tants com premiats amb la màxima distinició a la que pot optar un català hi havia aquest 2006, un any en què precisament s’ha criticat el nombre de creus assignades.
L’acte d’entrega va celebrar-se en el marc incomparable del Gran Teatre del Liceu i en ell els premiats van anar rebent, un a un, les distincions que van anar a parar a mans de persones i entitats de diversos àmbits. El President Maragall, en la seva darrera entrega de Creus de Sant Jordi, i Ernest Benach, President del Parlament van presidir l’acte.

Josep Fradera i Soler va rebre la Creu de Sant Jordi enmig de l’ovació de tot el Liceu i la seva imatge resta per a la posteritat en la foto de família que va fer-se amb tots els distingits. Algunes curiositats de l’acte poden ser que un dels premiats més mediàtics, Johan Cruyff, no hi va ser present o que també s’atorgués la creu a un cosi del mataroní premiat, el guitarrista Toti Soler.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...