28 de setembre 2006

Victòria irregular de la UE Mataró per començar

25 de setembre de 2006

Partit a batzegades típic de l’inici de temporada que es decideix gràcies a un bon tercer quart unionista
Jordi Gomà
Esports
En la seva estrena en el grup E de la Lliga EBA la UE Mataró va aconseguir una treballada victòria davant del Castelló en un partit amb molts alts i baixos, on es va notar que encara s’han d’acabar d’acoblar les peces de l’equip unionista. Tot i això i va haver bons detalls com la intensitat defensiva que van exhibir en el tercer quart i que va permetre al Mataró capgirar el marcador gràcies a un parcial de 26-12 i deixar la victòria molt ben encarrilada.
A l’inici els homes de Tito Sobrín van sortir molt motivats, van començar amb dos triples consecutius i de seguida van arribar a tenir deu punts d’avantatge –12-2 i 14-4–. Però el Castelló es va ficar dins del partit també a base de triples i just abans de finalitzar el primer quart ja havien capgirat el marcador. Al segon període els unionistes van estar molt espessos en atac i això va permetre als visitants ampliar la diferència en el marcador fins al sis punts (28-34), tot i no fer grans mèrits per aconseguir-ho.
La defensa unionista capgira el partit en el tercer quartA la represa el Mataró va sortir molt més concentrat en defensa i el Castelló va tenir molts problemes per superar la zona 2-3 unionista. Al final del tercer quart un parcial de 11-0 –del 43-46 al 54-46– va deixar el partit de cara per a l’equip local, amb Ventura molt encertat. Al darrer període el conjunt visitant es va arribar a posar a tan sols dos punts, però els homes de Sobrín van saber jugar millor les seves cartes i van sumar una victòria que dona forces per afrontar la temporada.
UE Mataró 65-59 AB Castelló
UE MATARÓ: Marc Torres (9), Sergi Homs (2), Paco López (13), Jordi Ventura (15) i Marc Fabregat (7); Paco Hernández (8), Xavier Gonzàlez, Adrià Fradera, Marc Forcada (1), Edgar San Epifanio (3) i Aitor Muñoz (7). 8 triples: Ventura (4), Torres, López, Fabregat i San Epifanio. 24 de 53 tirs de camp (45%). 9 de 14 tirs lliures (64%). 30 rebots. 18 faltes personals.
CASTELLÓ: Pradas (3), Eixea (4), Iglesias (19), Gómez i Terren (16); González (5), Archiles (10), De Figueiredo i Sospedra (2). 7 triples: Iglesias (3), Terren (3) i González. 23 de 66 tirs de camp (35%). 6 de 14 tirs lliures (43%). 38 rebots. 21 faltes personals.
ÀRBITRES: Del Amo i Moreno.
MARCADOR: 12-4, 19-20, 22-28, 28-34; 43-43, 54-46, 56-51 i 65-59.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...