30 de març 2007

“Des d’aquí demano el suport de la gent per aquest dos últims partits”


29 de març de 2007

Parlem amb Tito Sobrin, entrenador del primer equip masculí de la UE Mataró
Redacció Esports - Bàsquet

Per fi ha arribat l’esperada victòria, com va anar?

El partit va estar molt igualat ells ens van fer molt de mal amb tres jugadors que va anotar molt, sobretot el seu americà Natha Lee que ha fet un molt bon partit i a més ens ha costat molt penetrar la seva zona. Però l’equip va treballar molt i amb moltes ganes i al final vam tenir la sort de cara amb dos triples que ens van entrar, ens vam posar per davant i al final ens vam endur la victòria. Però va ser molt difícil, ja que l’Alaior va fer un molt bon partit.

El Palma també va guanyar, i ara com estan les coses per salvar-se?

Doncs queden tres partits i n’hem de guanyar dos com a mínim per salvar-nos. La sort és que aquesta setmana tornem a jugar a casa contra el Ciudad Real i si guanyem suposo que ens ho jugarem tot l’última jornada a casa contra el Palma. La nostra intenció és arribar a l’última jornada empatat amb ells o per davant, ja que allà vam perdre de disset punts i si estem per sota en punts i hem de guanyar aquí per més de disset punts serà molt complicat.

Aquesta setmana el Ciudad Real, com és aquest equip i com se’l pot guanyar?

La veritat és que tenen tres jugadors molt importants, ara mateix no me’n recordo dels noms, però sobretot tenen un pivot que juga de quatre fals que és molt ràpid i un molt bon tirador, i en els últims partits estar anotant molt. I després un aler de dos metres que és molt perillós al pal baix, i un molt base. Tot i això ara per problemes extra esportius han perdut al seu pivot més alta que era el sostre de la lliga que feia 2,30m. Tot i això ells venen sense pressió ja que tenen la permanència gairebé matemàticament assegurada i això pot fer que vinguin relaxats i ens vagi bé a nosaltres.

Aquest últim partit a casa el públic del Palau no va estar molt cridaner, però en els moments claus va ajudar molt a l’equip com ho veus tu això i quina importància pot tenir per l’equip?

Si la gent sempre anima quant ve, però si aquest diumenge és veritat que cap al final quan l’equip ho necessitava el públic va de fer veritable jugador número sis i va fer aixecar a l’equip. Per nosaltres és molt important tenir el suport del nostre públic i des d’aquí demano que la gent vingui aquest dos últims partits a donar suport perquè l’equip ho necessita. Som un equip molt jove amb gent de la casa, per exemple ara els nostres dos pivots que juguen més minuts són de la casa, l’Adrià i en Sergi i ells més que ningú noten el suport del públic i el necessiten per estar en més tensió. En Ventura també és un dels jugadors que també s’entona amb el públic, sempre esta bé, però quant juga a casa davant dels seus seguidors encara dóna una mica més de si.

Jordi Ventura excepcional diumenge passat no?

Si tens raó diumenge passat va ser un dels jugadors més importants de l’equip i va estar molt bé ens els últims minuts i va aixecar al públic. Està clar que any darrere any estar sent un pilar molt important per l’equip i ja en porta molts d’anys jugant. Ara mateix sinó és el pilar fonamental de l’equip perquè el conjunt és el mes important és un dels homes més importants i aporta molta confiança al grup.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...