El Palau acull una altra final per la salvació

30 de març de 2007

Al femení només li queda una remora esperança
Redacció Esports - Bàsquet
El masculí de la UE Mataró rep aquest dissabte al Palau Josep Mora a un quart de set de la tarda al Ciudad Real, un equip de la zona baixa que ve de perdre per més de vint punts a casa contra el Santa Pola, el líder de la categoria i que necessita sumar una victòria per assegurar-se la permanència. Els homes de Tito Sobrin afronten el matx amb molta moral després de l’última victòria i amb la confiança de saber que el públic del Palau tornarà a ser clau.
Aquest serà el primer cop que l’equip castellà visita Mataró i l’únic precedent que hi ha és el partit de la primera volta on les mataronins van sorprendre als locals amb un ajustat 91 a 96. Cal ressaltar que aquesta va ser l’última victòria de la Unió abans de retrobar-se amb la victòria aquesta setmana passada a casa contra l’Alaior. Els mataronins necessiten els tres punts urgentment, ja que de guanyar aquesta setmana combinat amb una derrota del Palma al camp de l’Alcora l’equip groc sortiria dels llocs de descens a falta de dos jornades. Tot i això l’últim partit de lliga la Unió rep al Palma i on segurament sabrem el desenllaç final.
24 Jornada
UE Mataró- Ciudada RealAlaior- CartagenaAlcora- Palma Playa ParkTorrealta- CastellóAlmassera- HellinPamesa- TorreviejaArchena- Santa Pola

Al femení li cal un miracle
Després de l’última derrota a casa l’equip femení de la Unió necessita imperiosament guanyar els dos partits de lliga que queden i que el Tenerife els perdi tots dos per evitar el descens directe. Aquest cap de setmana l’equip juga a la pista del Casablanca, un altre equip de la zona baixa però que ja ha evitat el play off de descens.