31 de març 2007

L'equip de 'Cabaret' prepara el seu aterratge al Teatre Apolo


27 de març de 2007

• L'exitosa versió de Sam Mendes i Rob Marshall arribarà al setembre a BCN
• Trenta ballarins, actors i músics treballen en l'obra en castellà

Víctor Masán, caracteritzat d'Emcee, ahir, a Luz de Gas.

Foto: ALBERT BERTRAN
MARTA CERVERA

BARCELONA
Després de triomfar a Madrid, on ha estat tres anys en cartell, Cabaret prepara el seu desembarcament al Teatre Apolo del Paral.lel a partir del 26 de setembre. Compostes per Kander & Ebb el 1966, les cançons de Cabaret s'han convertit en un clàssic del teatre musical. La producció de Stage Entertainment es basa en la versió que Sam Mendes (American Beauty) i Rob Marshall (High School Musical) van estrenar el 1998 a Broadway.Una trentena d'actors, cantants, ballarins i músics interpreten aquest espectacle, adaptat al castellà per Jaime Azpilicueta. Les entrades ja estan a la venda a TopTicketLine amb preus que oscil.len entre els 20 i els 55 euros.

Dos catalans destaquen en aquesta producció. Marta Ribera encarna la ballarina Sally, personatge que va donar la fama a Liza Minnelli, guanyadora de l'Oscar a la pel.lícula Cabaret. I Víctor Masán és Emcee, que és l'ambigu mestre de cerimònies del Kit Kat Klub, un espai de llibertat en el canviant Berlín dels anys 30. Originària de Girona, Marta va debutar en el teatre amb The Rocky Horror Show a l'Arnau i ha participat en alguns musicals produïts a Madrid com Jeckyll y Hyde i Peter Pan. "Aquesta obra és menys glamurosa que el film", va assenyalar Ribera.Masán, a diferència de la seva companya, no ha estat mai profeta a la seva terra. Ahir es va lluir en un breu número que va oferir a Luz de Gas. "Quan estudiava a Nova York em van trucar per treballar a Madrid. Encara no he trepitjat un escenari a Barcelona. El més a prop que he actuat és a Port Aventura, una gran escola, tot i que està infravalorada", va recordar Masán, que porta el pes de l'espectacle.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...