26 d’abril 2007

La Unió perd la categoria en l’últim instant


23 abril 2006

La Unió Esportiva Mataró va perdre la categoria dissabte passat a casa en un Palau Josep Mora ple a rebentar davant un Palma que amb aquesta victòria salva la categoria i condemna l’equip unionista.
Eloi Sivilla Esports - Futbol
dilluns, 23 abril 2007
L’ambient era de festa i amb ganes de celebrar un triomf que donés la permanència que mesos enrera semblava tan llunyana. Però l’inici de partit va ser el més inesperat, amb una Unió baixa en defensa i amb un Palma crescut i sobrepassant una vegada rera altra la defensa en zona dels mataronins. Fruit d’això es va arribar al final del quart amb un clar 10-19.
En el segon quart la cosa va seguir igual, tot i que amb un Palma menys encertat en el tir, però que aconseguia anotar en segones opcions gràcies al seu major rebotejador sota la cistella mataronina. Tot i això l’equip va reaccionar en els últims minuts i dels catorze punts que van tenir els visitants d’avantatge es van passar als set.
El rebot ofensiu i un duet arbitral molt rigorós amb els de casa van deixar a l’equip sense opcions en els últims instants

A la represa els homes de Tito Sobrin van millorar en defensa i gràcies a un inspirat Fabregat que tornava d’una llarga lesió van capgirar el marcador i van deixar el resultat de 42 a 38 al final del quart després de deixar anotar tant sols tres punts als visitants.

Fabregat va tenir la pròrroga en l’últim segon
En l’últim quart amb tot per decidir i amb quatre punts d’avantatge per la Unió el Palma va a tornar a entrar al partit gràcies al rebot ofensiu i a la imprecisió en atac dels grocs que van perdre masses pilotes i van deixar que el Palma tornés a marxar de cinc punts. Tot i això els mataronins van reaccionar i amb un parcial de cinc a zero va posar un altre cop la igualada en el marcador, però en la cistella de l’empat Forcada va tocar la pilota abans que saqués l’equip visitant i els àrbitres molt rigorosament li van assenyalar una tècnica que va donar dos punts als balears. Amb tot això es va arribar a l’últim minut amb tres d’avantatge pel Palma, però a falta de 28 segons pel final Ventura amb un triple en l’últim segon de possessió empatava de nou el partit. Però en la jugada següent Garcia va anotar dos tirs lliures pel Palma després que els àrbitres assenyalessin una falta molt rigorosa que donaven avantatge a l’equip balear restant quatre segons. En l’última jugada del partit després de moltes indecisions la pilota va arribar a Fabregat que va llançar, però el seu tir va tocar l’anella i se’n va anar fora.
UE MATARÓ: Jordi Ventura (9), Taman Hesham (15), Sergi Homs (5), Paco López (2), San Epifanio (0); Marc Forcada (8), Adrià Fradera (2), Marc Fabregat (15), Xavi Gonzalez (2).
Estadística: 2 de 56 en tirs de camp (39%), 8 de 15 en tirs lliures (53%), 19 faltes comeses i 16 rebudes, i 25 rebots.
MARCADOR: 10-19, 28-35, descans; 42-38, 58-60.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...