31 d’agost 2007

El nou sènior femení del Platges de Mataró comença la seva posada a punt



28 d'agost del 2007

Els entrenaments diaris i els cinc partits de pretemporada previstos serviran a l’equip per arribar amb garanties al primer partit a Copa Catalunya

per Aida Soriano Fiérrez - fotos R. Gallofré

Primer entrenament a les pistes d'atletisme
Dues hores de treball físic a les pistes d’atletisme de Mataró ha estat la sessió que l’entrenadora del sènior femení del Platges de Mataró, Cristina Navarro, ha preparat per donar el tret de sortida a la pretemporada de l’equip unionista, que va començar els entrenaments ahir dilluns, 27 d’agost. Una nova sessió física també de dues hores i la combinació del treball físic, tàctic i amb pilota en els propers entrenaments, serviran a l’equip per coneixe’s.

La plantilla està gairebé tancada. A les quatre cares ja conegudes de la temporada passada com són la d’Anna Sala (aler), Mireia Chacón (base), Laura Argemí (ala-pivot) i Carla Badia (base), al sènior femení unionista se li sumen quatre cares noves: l’aler Cèlia Garcia (Montgat), la pivot Montse Masuet (que ja havia jugat a la Unió i que procedeix del Malgrat), la pivot Cristina Bruna (Sant Adrià) i la base Roser Cuquet (Caldes). Descartada queda l’aler Blanca Fernández (Sanat Rosa de Lima) que per qüestions d’incompatibilitat amb la feina no jugarà al Platges de Mataró. A aquestes quatre incorporacions se li podria sumar una més, però segons explica Cristina Navarro “treballarem molt en contacte amb el sènior B i el júnior per anar pujant jugadores quan sigui necessari”. Patxi serà el segon entrenador de l’equip i juntament amb Cristina Navarro intentaran que l’equip “corri moltíssim a la pista, intentant tant en defensa com en atac ser molt ràpides”, assegura Navarro.

Per posar a punt l’equip, les noies de Cristina Navarro entrenaran tots els dies de la setmana i està previst que juguin cinc partits abans que comenci la competició oficial l’últim cap de setmana de setembre. Confirmats estan els partits a casa contra Sant Celoni (dimecres, 5 de setembre) i Geieg (dissabte, 8 de setembre), i l’enfrontament a domicili contra el Viladecans (diumenge, 16 de setembre). Per confirmar quedarien dos partits més. Aquests enfrontaments de pretemporada serviran per donar forma a l’equip i per adquirir el rodatge necessari per afrontar la lliga a Copa Catalunya. I és que Cristina Navarro sap que aquesta temporada és “totalment diferent a la passada, perquè no partim amb desavantatge com a Lliga Femenina-2 per la falta d’un espònsor”. “Aquesta temporada les expectatives són les màximes, sense pressió, però mirant el més a munt possible”, assegura Cristina Navarro.

A partir d’ara i fins l’últim cap de setmana de setembre: treball, treball i més treball espera a les jugadores del Platges de Mataró, que, ben segur, s’exercitaran amb una sola cosa en ment: gaudir a la pista i fer passar bones tardes de dissabte a tots els que s’acostin al Palau Josep Mora.

Calendari de Copa Catalunya Femenina sortejat
El sènior femení del Platges de Mataró ja coneix el seu calendari de la temporada 2007-2008 a Copa Catalunya. Les noies de Cristina Navarro debutaran el cap de setmana del 29 i 30 de setembre fora de casa davant un vell conegut de Lliga Femina-2 com és el Segle XXI.

L’equip unionista disputarà el seu primer partit a casa en la segona jornada contra la Gramenet i en la tercera tornarà a jugar davant la seva afició davant el Premià, això serà el dissabte 13 d’octubre. L’equip acabarà la primera volta el 26 de gener enfrontant-se al Grup Barna al Palau Josep Mora després d’haver-se enfrontat als principals favorits com el Geieg (27 d’octubre), el Valls (10 de novembre) o el Terrassa (2 de desembre). El 18 de maig i 30 jornades després (Copa Catalunya està formada per 16 equips, a diferència de la temporada passada on la Lliga Femenina-2 constava de 14 equips), les unionistes finalitzaran la competició regular a Copa Catalunya ara, però, a domicili del Grup Barna.

Seran doncs, 30 enfrontaments on les de Cristina Navarro hauran de fer valer les seves qualitats per competir en una categoria que en paraules de Cristina Navarro “és molt complicada, on mai se sap com anirà fins que no comença la competició perquè sempre hi ha molt moviment de jugadores”. Com a novetat, els partits que el sènior femení disputi a casa aquesta temporada es jugaran abans dels partits del sènior masculí. Serà els dissabtes a les 18:15h aproximadament.



Destí jugadores temporada 2006-2007
Blanca Garcia (base) Sant Adrià
Anna Sala (aler) Platges de Mataró
Laura Argemí (aler) Platges de Mataró
Elena Múrcia (base) Sant Adrià
Paula Eñeso (pivot)
Carla Badia (base) Platges de Mataró
Mireia Monleón (pivot) Sant Adrià
Mireia Chacón (base) Platges de Mataró
Sandra Ruíz (pivot) recuperació lesió
Eva Congost (aler)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...