26 de gener 2008

Avui a les 7 de la tarda vuitena representació de Els Pastorets de Mataró


Avui dissabe a les 7 de la tarda nova representació de Els Pastorets de Mataró.

Diumenge passat varen venir dos grups un de Berga i un de Sabadell. També hi havia particulars de Vic, Sabadell, Alella, Igualada, Sant Pol de Mar, Premia de Mar, Esparreguera, Argentona, Maó i els incondicionals de Mataró. A les butaques de la platea també es va poder veure la família Molins , una altre d’aquestes famílies con la Fernandez que no es perden mai les nostres obres , també hi havia el Ramon Calsapeu cantant líric , l’escultor Manuel Cusachs i família , la família Pera sense el Joan , però si amb l’Ivan Pera regidor del Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Mataró , el Josep Fradera amb la seva família , el Pep Andreu de la televisió de Mataró i el Salvador Abril que durant molt de temps va aportar la seva experiència en els muntatges de la Sala.
També que va ser l’ultima vegada que varem poder veure al sorteig la Paquita de la Hoz, al menys per aquesta temporada. Una intervenció quirúrgica que tenia prevista per el dia 6 s’ha avançat i ara hem tingut que corre a buscar company per l’Encarna.
Avui s’estrena. Molta sort Roser !!!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...