30 de gener 2008

El Platges de Mataró cau a Montcada

www.totmaro.cat
28 gener 2008

MONTCADA - PLATGES DE MATARÓ 86-76

redacció Esports - Bàsquet

El Platges de Mataró va perdre diumenge passat a la pista del Montcada, un rival directe per la lluita per els play off d’ascens que ja va guanyar al Palau a la primera volta. Els locals que van fer un partit molt seriós van estar més encertat de cara cistella, però la clau del matx va ser la batalla sota els taulells on els de casa van aconseguir 36 rebots,13 d’ells en atac, fet que va fer que tinguessin segones opcions per anotar. El Platges va tenir a Jordi Ventura i Marc Forcada com a màxims anotadors del matx, però que en aquesta ocasió no van estar acompanyats dels punts dels jugadors interiors que no van tenir el seu dia.
El matx va començar molt igualat amb els dos equips inspirats en atac sense deixar que el rival agafes cap renta en el marcador, d’aquesta manera va acabar el primer quart amb empat a 22 punts. En el segon quart la dinàmica va ser la mateixa, però amb els dos equips buscant la cistella de maneres ben diferents, els mataronins llançant des de fora, sobretot des de la línia de tres des d’on no van estar gaire encertats, i el Montcada des de dins aprofitant les bones maneres dels seus pivots. Amb tot això es va arribar al descans amb l’equip de casa dos punts a dalt.

Els de casa van marxar en el marcador en el tercer quart
A la represa els locals van apretar més en defensa, aquesta pressió va obtenir els seus fruits amb els llançaments forçats que van tirar els jugadors grocs que van veure com l’equip del Vallès arribava a l’últim període amb una renta de nou punts. En l’últim tram del partit els homes d’Albert Illa ho van intentar però no van tenir el seu dia, davant un Montcada que en els moments claus de partit va estar més encertat que l’equip mataroní. A més els jugadors importants grocs van arribar als últims minuts carregats de faltes, com Ventura i Roger Joan, o Marc Forcada que va ser eliminat per cinc personals, cosa que va fer que l’equip no pogués defensar amb tota la intensitat desitjada.

MONTCADA – PLATGES DE MATARÓ 86-76

PLATGES: Jordi Ventura (18); Roger Joan (10), Marc Forcada (17), Sergi Homs (8), Iki (8) cinc inicial; Juan Antonio Jobacho (8), Carles Gómez, Miquel Gonzalez (3), Edu Alcaraz , Ignasi Ariño, Adrià Fradera (4).
Estadística: 26 de 55 en tirs de camp (47%), 10 de 26 en tirs de tres (38%), 14 de 19 en tirs lliures (74%), 29 rebots, 21 faltes comeses i 21 rebudes, 3 taps.
Marcador: 22-22, 42-40, 66-57, 86-76.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...