27 de gener 2008

El Platges inicia la segona volta amb un desplaçament complicat a Montcada

www.totmataro.cat
25 gener 2008

De deu visites la UEM només ha aconseguit dues victòries a la pista d’un conjunt que ara per ara és segon

Redacció Esports - Prèvia
Després de jugar a la pista del Valls, el Platges de Mataró es desplaça a Montcada, a jugar contra el segon classificat, davant una de les plantilles més potents de la categoria i que ja es va endur la victòria del Palau. Els d’Albert Illa esperen fer el paper que van fer a Valls i igualar el números de victòries que l’equip del Vallès.

És un partit clàssic de Lliga EBA, ja que només va faltar la temporada passada degut al “desterrament” mataroní al grup valencià. De 10 partits jugats fins ara l’equip mataroní només ha aconseguit dos triomfs, el primer la primera temporada (1996-97) per 85-91 i el segon la temporada 2003-04 amb el resultat de 79-86. La resta són 8 derrotes. A la darrera victòria van jugar Jiménez (30), López (2), Blanch (28), Querol (10), Ventura (7), Cervera (3), Davesa, Fabregat (2) i Vaca (4). Només han passat quatre temporades, però a l’equip ja només queda Jordi Ventura.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...