27 de gener 2008

El sènior femení del Platges de Mataró està imparable

www.capgros.com
25 gener 2008

Les unionistes van aconseguir el setè triomf consecutiu contra el Caldes (57-59) en un matx molt dur i amb un pèssim arbitratge

per Aida Soriano Fiérrez

L’equip femení del Platges de Mataró sembla que pot amb tot i ho demostra jornada rere jornada sobre el parquet. Imparable, així és com es podria definir com està a hores d’ara el conjunt dirigit per Joan González. L’últim rival en comprovar-ho ha estat el Caldes. Ahir dijous, dia 24, en la disputa del partit aplaçat de la catorzena jornada de Copa Catalunya, les mataronines van batre a domicili un Caldes que ocupa les darreres places de la classificació per 57 a 59. Un marcador enganyós, doncs en el partit disputat a la vila termal del Vallès Oriental, les unionistes van manar al marcador durant gairebé tot l’encontre. Només en un moment donat el Caldes es va posar per davant aconseguint una renda màxima de quatre punts. A falta de tres minuts pel final de l’enfrontament, el Platges de Mataró guanyava de 15 punts, però amb el rival pressionant tota la pista i els àrbitres permetent tot tipus de contacte, les locals van retallar diferències fins arribar al resultat final de 57-59. D’entre totes les jugadores cal destacar l’actuació de l’aler Anna Sala en atac i la de les dues bases Carla Badia i Cristina Navarro. L’única nota negativa de l’encontre va ser el tall que li van fer a Maria Massuet al nas fruit de la duresa del joc rival.

“Nosaltres volíem jugar, però el rival no”, així és com resumia Joan González, entrenador unionista, el matx davant el Caldes. Un partit en el que el míster del Platges assegurava haver vist un dels pitjors arbitratges de la temporada: "Ha estat esperpèntic". Malgrat tot, es mostrava molt content pel triomf aconseguit.

Diumenge, últim partit de la primera volta contra el Grup Barna
Amb la victòria davant el Caldes, les mataronines ja són terceres empatades amb Girona i Gramenet. Les de Joan González amb el setè triomf consecutiu, 23 punts i nou victòries per cinc derrotes a falta d’un encontre perquè finalitzi la primera volta, rebran al Grup Barna diumenge, dia 27, al Palau Josep Mora, a partir de les 12h. El rival, onzè a la taula, amb un balanç invers al del Platges (5 victòries per 9 derrotes), no ocupa el lloc que es mereix, segons el propi tècnic unionista. Joan González assegura que el Grup Barna és un molt bon equip, que exerceix una pressió molt gran a la pista i que això al seu conjunt no li va gens bé. Per aquest motiu creu que la clau per derrotar el rival, algo “molt complicat, però no impossible”, segons González, és necessari que les seves noies, més tècniques que l’adversari, juguin dur.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...