28 de gener 2008

Mor als 59 anys l'actor Jaume Sorribas, membre fundador d'Els Joglars



www.avui.cat
24 gener 2006

L'actor Jaume Sorribas (Sallent, 1948) ha mort aquesta nit als 59 anys. Va ser membre del grup fundador de la companyia teatral Els Joglars i va col·laborar en pel·lícules com 'El embrujo de Shanghai', 'Historias de la puta mili' o 'Mater amatísima

EUROPA PRESS
Sallent

Segons ha informat l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) en un comunicat, la vetlla tindrà lloc aquest dijous a partir de les 17:30 hores al tanatori de les Corts, on demà s'oficiarà el funeral a les 15:30 hores.

Sorribas va ser integrant d'Els Joglars entre 1966 i 1976 i va participar en la creació d'espectacles com El Diari, El joc, Cruel Ubris Mary d'Ous i Àlies Serrallonga. També va actuar en l'obra Operació Ubú (1981) al Teatre Lliure.

En la seva faceta cinematogràfica, l'actor va participar en pel·lícules com el El embrujo de Shanghai, Historias de la puta mili, La Casita Blanca, La ciudad oculta, Mater amatísima i Vivir y soñar.

A la televisió, va treballar en sèries com Filiprim, on va interpretar el personatge de l'Encarregat, Tres i l'astròleg, i en episodis de les sèries Carvalho, La memòria dels cargols i La Odisea.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...