30 d’octubre 2008

Jo sóc la meva dona


www.ciutatoci.com
29 octubre de 2008

Teatre Villarroel
Del 24 d’octubre al 14 de desembre de 2008

Joel Joan interpreta a Charlotte von Mahlsdorf, un transvestit alemany que va sobreviu-re dos règims dictatorials, els nazi i el comunista.

Charlotte von Mahlsdorf és l'exemple del supervivent, obstinat i lluitador, que va recórrer quasi tots els inferns de la marginació. Va ser un personatge contradictori que per una banda simbolitza la capacitat de resistir i enfrontar-se a règims dictatorials i, per altra, presenta aspectes més foscos sobre algunes de les seves activitats.

"Jo sóc la meva dona" explica la fascinació de l’autor, Doug Wright, per la vida de Charlotte von Mahlsdorf. Wright, va viatjar de Nova York a Berlín per entrevistar la Charlotte i va quedar captivat pel seu encant i els seus relats sobre com va aconseguir sobreviure. L’obra es nodreix de vàries fonts: transcripcions entre Wright i Charlotte von Mahlsdorf, cartes, articles sobre la seva vida publicats en diaris i arxius dels Stasi. I am my own wife, premiat a Broadway, ha estat guardonat entre d’altres, amb el Tony Award, el Drama Desk Award i el Pulitzer Prize.

Informació pràctica
Del 24 d’octubre al 14 de desembre. Estrena el 28 d’octubre a les 21h.
Horaris
De dimarts a dijous a les 21 h divendres a les 21:30 h
Dissabtes a les 18:30h i 22:00 h, diumenges a les 18:30 h

Informació subministrada per Focus.
VILLARROEL TEATRE
Tel: 93 451 12 34
http://www.villarroelteatre.com
C/Villarroel, 87

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...