30 de gener 2010

Diumenge, últim dia dels Pastorets de Calaf

www.anoiadiari.cat
30 de gener de 2010


CULTURA

Qui vulgui veure els Pastorets de Calaf encara pot fer-ho aquest diumenge, en l’última de les representacions previstes per a aquesta temporada. Des del Casal de Calaf es mostren satisfets amb l’assistència de públic, ja que amb les 6 sessions que han fet han tingut una mitjana del 70% d’ocupació, en una sala que té un aforament de 700 persones.

Sobretot, però, des de l’organització estan contents per la bona acollida del públic: la majoria dels assistents comenten que han quedat gratament sorpresos amb els Pastorets. A més, la procedència dels espectadors engloba tota la geografia catalana: han passat per la sala espectadors de Mataró, Lleida, Manresa, l'Ametlla de Merola, Girona, Barcelona, Tarragona, Figueres, Balaguer, Mollerussa, Berga, Solsona, Igualada o Vilassar de Mar, entre d’altres.

La representació dels Pastorets es farà doncs aquest diumenge al Casal de Calaf, a les 2/4 de 6 de la tarda. Basat en el text de Josep Maria Folch i Torres, l’espectacle és dirigit per Martí Viñas i Isabel Gallego, i compta amb Jordi Pesarodona —de la companyia Gog i Magog— com a coordinador de dimonis. Es tracta d’una espectacular posada en escena, amb més de cent actors i uns efectes especials de qualitat. Les entrades es poden comprar anticipadament al Telentrada de Caixa Catalunya o bé a les taquilles, des d’una hora abans de l’espectacle.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...