27 de gener 2010

'El millor dels mons' de Quim Monzó salta avui a l'escenari del SAT de Barcelona

www.europapress.cat
22 de gener de 2010


BARCELONA
EUROPA PRESS

Sis contes amb la mort com a tema central i inclosos en el llibre 'El millor dels mons', de Quim Monzó, es representaran al Sant Andreu Andreu (SAT) de Barcelona des d'avui fins al 7 de febrer.

Amb guió, adaptació i dramatúrgia de Pep Tines i Cacu Prat, de la companyia Teatre eSseLa --formada el 1984--, els contes que s'interpretaran són 'El nen que s'havia de morir', 'Vacances d'estiu', 'El meu germà', 'Quan la dona obri la porta', 'La vida perdurable' i 'La venedora de mistos'.

"Les morts de Monzó no ens aclaparen; ens diverteixen, ens distreuen, ens acompanyen amb naturalitat", ha assegurat la companyia en un comunicat, al•legant que aquestes morts no sempre són tràgiques.

Les històries de Monzó estaran acompanyades per la música en directe d'Arnau Tordera, que a més els dóna unitat.

El muntatge teatral 'El millor dels mons' es va estrenar a Torelló (Barcelona) el 2 i 3 d'octubre de l'any passat i després es va representar a Palau Solità i Plegamans (Barcelona) el 16 d'octubre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...