23 de febrer 2010

Comença el certamen de teatre local valentí Velilla


http://ripollet.org


Diumenge, 21 de febrer, tindrà lloc al Teatre Auditori la primera de les 6 representacions de la 7a edició del Concurs de Teatre Amateur Valentí Velilla, organitzat pel Patronat Municipal de Cultura. La coneguda obra La rambla de les floristes, de Josep Maria de Serraga, a càrrec del grup Teatre pels descosits, és la primera de les obres escollides.

Es tracta d'una comèdia costumista que descriu diversos personatges de diferents classes socials, ubicats a mitjans del segle XIX, amb els rerefons de la Rambla de Barcelona i les parades de floristes. Les entrades, que es poden comprar de forma anticipada al Centre Cultural, també es vendran una hora abans a la taquilla del Teatre Auditori.

L'obra està dirigida per Toni Navarro i compta amb una vintena d'actors i actrius. El preu és de 4 euros. Com la resta d'obres, La rambla de les floristes començarà a partir de les 7 de la tarda.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...