19 de febrer 2010

Comencen les inscripcions pels Pastorets 2010/2011


www.totmataro.cat
17 de febrer de 2010


La Sala Cabañes fa una crida oberta a tothom
Redacció


Poc més de dues setmanes després que Els pastorets de Mataró abaixessin el teló aquesta temporada, Sala Cabañes ha iniciat el període d’inscripció per a la temporada 2010/2011. L’any vinent, la direcció general de l’espectacle anirà a càrrec de Josep Rodri i la direcció musical a càrrec de Jordi Lluch, que substituiran Antoni Blanch i Gemma Sancho, respectivament. La voluntat d’obrir encara més l’espectacle a Mataró i a la comarca és la raó per la qual l’entitat fa una crida perquè persones externes puguin participar als Pastorets.

Els interessats en participar en le propera edició es poden inscriure a la secretaria de l’entitat els dies 22 i 24 de febrer entre dos quarts de nou i deu del vespre. Els càstings de personatge començaran la primera quinzena de març. La crida va dirigida a majors de 14 anys amb l’única condició de que mantinguin una entrevista amb la direcció musical i realitzin una audició musical.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...