22 de febrer 2010

El Teatre Sagarra de Santa Coloma aixeca el teló després de tres anys de reformes


www.lamalla.cat
17 febrer de 2010


'American Buffalo' de Julio Manrique estrenarà les noves instal•lacions la setmana vinent
EFE
LAMALLA.CAT

El Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet obrirà les portes dijous de la setmana vinent després de tres anys d'obres i molts problemes en un procés de reforma a causa del qual la ciutat ha estat sense una programació teatral estable. Entre les reformes realitzades destaca la creació d'una sala petita, batejada com Sala Miquelet, un nou espai amb 140 localitats i una grada retràctil que permetrà fer representacions de petit format i poc convencionals. A més, s'ha remodelat la sala gran, amb capacitat per a 570 persones, així com els vestidors, camerinos, la caixa escènica i les xarxes d'instal•lacions de l'equipament.

Teatre Sagarra
Programa del Teatre Sagarra 2010
L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha destacat que la ciutat torna a disposar d'"un teatre de gran categoria i prestigi" i amb la seva reobertura posa a l'abast dels ciutadans i ciutadanes "un projecte de ciutat que vol oferir la millor qualitat en l'àmbit de les arts escèniques". La representació d'American Buffalo, dirigida per Julio Manrique, és l'obra escollida per a la reobertura del teatre, encara que aquest diumenge l'equipament rebrà els seus primers visitants en una jornada de portes obertes als ciutadans. La programació del reformat Teatre Sagarra inclou títols que ja han passat pels escenaris de Barcelona, com Product, també dirigida per Manrique, i Utopia, de Leo Bassi. 


No hi haurà inauguració oficial
En aquest sentit, l'Ajuntament de Santa Coloma ha anunciat que no farà cap inauguració oficial després de les dificultats que ha arrossegat la reforma, a causa de l'abandonament de l'empresa adjudicatària o les conseqüències del cas Pretòria, que posava en dubte diversos projectes de la ciutat, entre ells el citat teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...