17 de febrer 2010

LA PASSIÓ, PRESENTA EL SEU CARTELL ANUNCIADOR


www.eslida.es

L'associació Cultural Puntal de l´Aljub (La Passió), presenta el seu cartell anunciador de la representació de La Passió de Crist per a enguany. Es tracta d'un cartell dissenyat i confeccionat per Santiago Sifre, que va resultar el guanyador per votació popular, el dia que es va celebrar la passada Mostra d´Eslida, en el mes d'agost de 2009. Esta associació organitza tots els anys un concurs de cartells que anuncie el seu esdeveniment de manera que la gent que visite la Mostra a l'estiu i s'acoste a l'estand de l'associació, puga votar al cartell que més li agrade. Per a enguany es van presentar 6 cartells i van votar 406 persones, amb la qual cosa l'interés és màxim i important per a fer participar tant concursants com votants dels cartells.

Enguany, la representació de la Passió, serà diumenge de Rams, 28 de març, en la Plaça Mestre Arnau i pels carrers d'Eslida.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...