26 de febrer 2010

LA TEMPORADA 2010 DE "LA PASSIÓ" JA ESTÀ A PUNT

www.olesam.cat
www.olesaradio.tk
16 de Febrer de 2010


Tot a punt per l'inici de la temporada 2010 de la Passió d'Olesa. Diumenge 28 està programada la primera representació d'una temporada on, de nou, el repte és millorar l'espectacle, fer-lo encara més atractiu pel públic, especialment en aquest període de crisi econòmica, i aconseguir que al llarg de les 10 representacions d'enguany hi hagi de mitjana uns 800 espectadors.

Malgrat el calendari ha obligat a reduir el nombre de representacions de la Passió d'Olesa, passant d'11 l'any passat a 10 enguany, des de la junta del Patronat de la Passió continua l'aposta per les representacions de tarda, buscant atraure un públic més propi de teatre, i que per tant la situació de crisi econòmica no suposi un descens en el nombre d'espectadors que al llarg de la temporada 2010 passaran pel Teatre de la Passió d'Olesa. De fet, continuen els al•licients en forma d'ofertes, publicitat i convenis per continuar fent de la Passió d'Olesa un espectacle conegut arreu.

I la primera oportunitat per veure la Passió d'enguany, en la que recordin també s'hi han introduït moltes novetats tècniques, d'actors i fins i tot en algun quadre, serà diumenge 28 de febrer.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk
Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...