27 de febrer 2010

Sala Cabañes estrena la comèdia ‘No et vesteixis per sopar’


www.capgros.com
26 de febrer de 2010


L'obra de Mar Camoletti està dirigida per Josep Maria Rabassa

Una escena de l'obra
per capgros.com
fotos Cedida
Després d’Els Pastorets, Sala Cabañes aposta per la comèdia amb l’estrena aquest dissabte de No et vesteixis per sopar. L’obra, escrita per Marc Camoletti, es va donar a conèixer sota la direcció de Ricard Raguant i amb Joan Pera i Amparo Moreno com a protagonistes. Ara és Josep Maria Rabassa qui l’adapta per a l’escenari mataroní, després de l’èxit que va aconseguir en la direcció d’altres muntatges de gran èxit com El Mètode Gronhölm o Estralls.

No et vesteixis per sopar explica la història d’en Bernat i la Josefina, un matrimoni poc avingut. La dona marxa un cap de setmana i el marit aprofita per citar-se a casa amb la seva amant, la Susi. Però en Robert, un amic del matrimoni que a més és l’amant de la Josefina, es presenta a casa per sorpresa. Tots quatre hauran d’amagar les relacions que en realitat els uneixen per intentar sortir indemnes d’aquesta incòmode situació. L’escenari perfecte per un vodevil en tota regla. Rabassa explica que en aquest muntatge ha adoptat un to propi de la revista teatral, pujant el to de veu dels actors i augmentant l’expressivitat del gest per potenciar encara més l’esbojarrament d’aquesta comèdia.

El repartiment està integrat per Ferran Camps, Jordi Romagosa, Coral Consegal, Jessica Pérez, Diana Gámez i Joan Rovira. El muntatge es podrà veure també el següent cap de setmana.

Dissabte, dia 27. A 2/4 de 10 de la nit. Diumenge 28, a 2/4 de 7 de la tarda. A Sala Cabañes

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...