27 de març 2010

Barcelona acull una jornada festiva amb motiu del Dia Mundial del Teatre


www.tnc.cat
26 de març de 2010



Ens complau convidar-vos a participar en els actes de celebració del Dia Mundial del Teatre, el proper dissabte 27 de març de 2010, promoguts per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya i Teatres Públics de Barcelona i organitzats conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona.

El programa commemoratiu s’inicia al matí, a les 12 hores, als Jardins William Shakespeare, al districte de Les Corts. Aquest acte comptarà amb la lectura per l’actriu Lloll Bertran del Manifest del Dia Mundial del Teatre escrit enguany per l’actriu anglesa Judi Dench, la lectura pel director d’escena Mario Gas del Manifest de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i la lectura dramatitzada d’un fragment de Ricard II, dirigit per Carme Portaceli.
Tot seguit s’oferirà un petit refrigeri.

A la tarda, a partir de les 17 h, les Rambles de Barcelona acolliran una cercavila popular que recorrerà els monuments a Margarida Xirgu, Pitarra i Mari Sampere.

La convocatòria serà al monument a Margarida Xirgu, a la plaça Canonge Colom, davant del Teatre Romea, desprès de la lectura dels manifestos continuarem el recorregut fins al monument a Pitarra, a la plaça del Teatre, davant del Teatre Principal i finalitzarà davant el monument a Mari Sampere, al capdavall de Les Rambles.

La cercavila estarà amenitzada pel grup de teatre d’improvisació El Sidral i el grup de música Dixieland Rinho Dixie Band i els alumnes de les escoles de l’ACET. Durant la cercavila, es proposa un joc a tots als ciutadans que ens acompanyin pel qual podran aconseguir entrades de teatre gratuïtes per assistir a la funció de nit del mateix dissabte 27 de març, Dia Mundial del Teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...