26 de març 2010

MATARÓ CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE AMB REPRESENTACIONS TEATRALS I CLASSES OBERTES


www.mataro.cat
15 de març de 2010


Hi participen creadors, alumnes i col•lectius teatrals de Mataró

Cartell del Dia Internacional del Teatre que organitza l'IMAC
L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) ha organitzat un cap de setmana ple d’activitats per celebrar el Dia Internacional del Teatre que es commemora el dissabte 27 de març. La celebració tindrà lloc el proper cap de setmana, 20 i 21 de març i el divendres 26 de març i hi participaran creadors, alumnes i col•lectius teatrals de la ciutat.

La voluntat és mostrar al públic el teatre des de dues de les seves vessants: la creació i la formació, dos pilars que des de l’IMAC s’estan treballant des de fa molts anys.

Així, el divendres 20 de març, a les 18 h i a les 21 h, i el dissabte 21 de març a les 12 h, tindrà lloc al Teatre Monumental l’espectacle guanyador dels IX Premis a la Creació Escènica “Petit circ accidental en una nit de lluna plena”a càrrec de la companyia TeatrePO. A l’espectacle s’hi podrà accedir amb invitacions que es podran recollira les oficines de l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9).

El divendres 26 de març el teatre es traslladarà a espais emblemàtics de la ciutat com la Sala Cabañes, Can Palauet, el Casal de la Gent Gran del Parc i el pati de la Residència Sant Josep i ho farà en forma de classes obertes a càrrec dels alumnes de l’Aula de Teatre de Mataró, el col•lectiu La Saca de la Sala Cabañes i el grup de teatre del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró. A les 18 h serà el torn dels més petits que mostraran l’essència de l’aprenentatge teatral i a les 19 h seran els joves els qui ensenyaran a la ciutat els processos de treball que segueixen. La festivitat culminarà amb la ja habitual lectura del manifest creat amb motiu d’aquesta ocasió.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...