29 de març 2010

Teatre i música a Blanes


www.diaridegirona.cat
18 de març de 2010


El teatre blanenc presenta el seu programa del segon semestre, amb propostes multipremiades

ros ribas

«La forma de les coses» Un muntatge basat en LaBute, mereixedor del premi Butaca 2008 a millor espectacle de petit format Julio Manrique, cada cop més prolífic, torna a les comarques de Girona amb l'obra que el va fer guanyar el premi com a Millor Director fa dos anys. El text, àcid i ple de crítica social, està interpretat per Marc Rodríguez i Mireia Aixelà.

BLANES | MARTA PALLARÈS

La forma de les coses de Neil LaBute, produïda pel Teatre Lliure i La Troca i dirigida per Julio Manrique, serà l'encarregada d'obrir el teló del segon trimestre del Teatre de Blanes. D'abril a juny hi passaran cinc propostes teatrals, l'espectacle musical 50 anys de la Nova Cançó de Marc Parrot i un cicle musical dirigit a públic familiar. Entre les propostes teatrals cal destacar l'esmentat muntatge de LaBuet, així com el Boulevard de Carol López (amb Paul Berrondo, Ernesto Collado i Amparo Fernández). També es representarà el musical Nelly Blue, la primera producció de les T de Teatre amb la companyia Los Tigres.

En el cas del cicle Mosaic Música, arriba a la sisena edició amb la intenció de dur a Blanes una programació musical de qualitat per a públic de totes les edats, i comprèn tres concerts (Pere i el llop, Girasons i La festa de la Nora). A la presentació de la nova programació, es va destacar que els resultats del primer trimestre són els millors dels darrers tres anys, amb una ocupació mitjana del 74,03%, quasi 30 punts per sobre del darrer trimestre (300 persones per espectacle de mitjana). Des del teatre s'atribueix l'increment a l'impuls de les polítiques de comunicació i de captació de nous públics, com la posada en marxa d'una pàgina pròpia a Facebook, o la posada a la venda d'entrades a 6 ? al tercer bloc del teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...