25 d’abril 2010

Avui a 2/4 de 7 de la tarda ultima representació de "8 dones"


Vuit dones estan soles en el menjador d’una casa benestant. Falta poc perquè arribi Nadal i l’amo de la casa ha estat assassinat. De què parlen? Què saben les unes de les altres? Quins secrets amaguen?

Aquest és el punt de partida de “8 dones”, una obra de teatre de Robert Thomas que a partir del proper dissabte 17 d’abril torna a la Sala Cabañes en quatre úniques representacions. Sota la direcció de Mercè Grané i Toni Grané, el muntatge combina un text atrevit, una escenografia sorprenent i unes melodies que s’enganxen, interpretades amb música en directe dirigida per Dani Álvarez.

“8 dones” és una peça de comèdia i misteri, plena d’intriga i provocació però també de sàtira i ironia. L’obra ja es va representar la temporada passada amb un gran èxit de públic: més de 800 persones van veure el muntatge en les quatre representacions que es van portar a terme.

Augustine (Lídia Rovira), Catherine (Clara de Ramon), Chanel (Montse Ciudad), Gabin (Imma Llorens), Lulú (Esther Ariño), Mami (Encarna Hernàndez), Pierret (Clàudia Senserrich) i Suzon (Anna Carbonell) són les vuit dones que protagonitzen l’espectacle.

Al llarg de la representació, passen pel menjador l’esposa, les dues filles, la cunyada, la germana, la sogra, la criada i la majordoma. Cada una d’elles té una relació propera amb la víctima i, cada una d’elles, té prou motius que podrien haver-la portat a cometre el crim. Però qui és la culpable?

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...