24 d’abril 2010

El teatre Principal de Terrassa tindrà una segona sala per a cent espectadors

www.lamalla.cat
19 abril 2010


A la platea ja s’ha col•locat l’estructura on hi aniran les butaques, al damunt d’una sala d’assaig. S'espera poder obrir el 2011

TERRASSADIGITAL.CAT
Terrassa

El teatre Principal de Terrassa tindrà una segona sala amb capacitat per a cent persones, al pis superior de l’entrada i sota la coneguda cúpula de trencadís blanc, amb un finestral obert a la ciutat. Aquest segon espai escènic podrà acollir trobades, espectacles o concerts de petit format.

Les obres de rehabilitació de l’edifici de la plaça Maragall mantenen els terminis d’execució previstos i el teatre aixecarà el teló d’aquí a un any. Un cop enllestida la major part de l’estructura, i pendents d’arrencar amb tot el revestiment interior, de moment els treballs han permès recuperar la façana i alguns importants elements de decoració, com les rajoles romanes i les columnes amb l’arc de l’entrada o els vitralls del Foyer, al primer pis.



Tot plegat perquè el teatre Principal torni a ser el teatre de la ciutat, com ha recordat l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro: "Que aquest sigui el teatre de tota la ciutat. Que tots els ciutadans de Terrassa se’l sentin seu, que hi puguin accedir i el puguin visitar. Aquest Centre d’Arts Escèniques (CAET) tindrà un complement molt important que és un equipament de primer nivell i per tant volem que hi hagi qualitat i que siguem un referent a nivell de tot el país.”



A la platea ja s’ha col•locat l’estructura on hi aniran les butaques, al damunt d’una sala d’assaig, de manera que l’espectador gaudirà de la millor visibilitat i d’una gran proximitat amb l’escenari. 


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...