28 d’abril 2010

Els pallassos ocupen Castellar


www.lamalla.cat
24 abril de 2010


El municipi acull la 8a edició de la Setmana del Pallasso

IVANNA VALLESPIN
Castellar del Vallès

Tortell Poltrona, Pepa Plana o Marcel Gros són alguns dels noms que componen la 8a edició de la Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès, que tindrà lloc del 23 d’abril al 2 de maig. Durant 10 dies s’han programat actuacions, exposicions i tallers per aprendre a fer de pallasso.

Organització
La plaça s'ompla de gent disfressada de pallasso
Entre les activitats programades destaca l’espectacle de caire recopilatori que presenta Tortell Poltrona, amb el títol de Post-Clàssic, on recull els seus millors números. Igualment, la companyia de Pepa Plana presentarà Penèlope, una versió particular de la Guerra de Troia. I Marcel Gros proposarà un particular joc amb l’aigua en el seu espectacle AQA.

Tampoc hi faltaran les propostes habituals, com ara la concentració de pallassos, el taller de circ, o el taller de clown, on aprendre a fer de pallasso. Pensant en els més grans s’ha programat el Cafèclown, una sèrie d’espectacles que es presenten en format dels cafè-teatre. En el marc de la Setmana del Pallasso es farà entrega del guardó Sabatot Alegre a Joan Montanyès, “Monti”, un reconegut pallasso que ha treballat amb Comediants o el Circ Raluy.

Amb tot, la Setmana del Pallasso presenta una vintena d’actuacions, un número inferior a l’any passat degut a la crisi. No obstant, el director del festival, Gabi Ruiz, afirma s’ha apostat per mantenir-ne la qualitat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...