30 d’abril 2010

La Passió duplica el nombre d’espectadors però segueix en crisi


www.bondia.cat
27 abril de 2010



Segarra
Escrit per Marta Serret

Les representacions de la temporada d’enguany de la Passió de Cervera han aconseguit aproximadament el doble de públic que l’anterior, una de les pitjors de la història.
Tot i això, segons va dir aquest dilluns el president del Patronat, Ramon Subias, encara són molt lluny dels nivells d’abans de la crisi.
Igualment, tot i que enguany les xifres de públic es recuperen, el balanç econòmic continua en negatiu, ja que precisament per atraure espectadors s’han ofert descomptes en els preus de les entrades que han suposat una davallada considerable d’ingressos. Subias va explicar que encara no han cobert les despeses de producció, que sumen uns 53.000 euros, i va calcular que encara falta un 20% aproximadament d’aquesta quantitat.
Per cobrir el dèficit el Patronat recorrerà a l’Administració, ja que creu que les ajudes que reben, les mateixes que abans de la crisi, ara són insuficients.
Subias va considerar que, a part dels descomptes, els canvis incorporats pel nou director artístic, Joan Ninot, com l’efecte de pluja al Calvari, també han estat un atractiu per al públic, i va anunciar que l’any vinent n’hi haurà més.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...