19 d’abril 2010

Subvencionen al teatre pinedenc


http://diarimaresme.com
13 abril 2010

Per Redacció
Foto: Aj. Pineda

Durant la celebració de la Gran Nit del Teatre organitzada Centre Cultural i Recreatiu (CCR), que inclou el lliurament de premis del 31è Concurs de Teatre, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, va anunciar que la Diputació de Barcelona donarà una subvenció de 42.000 euros a l’entitat pinedenca per a l’adequació de la sala Tívoli.
En el seu parlament, l’alcalde va dir que aquest era el resultat de la negociació portada a terme entre el consistori pinedenc i la Diputació i va agrair l’esforç al diputat de Cultura, José Manuel González Labrador, que també va assistir a l’acte. A l’entrega de premis també hi va assistir el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Santiago Macip, i el regidor de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Francesc Millán, juntament amb el president del Centre, Joaquim Gibert, i els membres de la junta directiva de l’entitat.
‘Entre dones’
Aquesta nova edició del Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar va tenir com a gran guanyadora la companyia La gesta Teatre de Palamós amb l’obra “Entre dones” que va endur-se el guardó a la millor companyia, millor director, millor escenografia, millor muntatge musical, millor il•luminació, millor actor i actriu principals i millor repartiment. A més, la companyia de Palamós també fou la més valorada en la votació popular.
Gala amenitzada
Des de fa uns anys, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar ha volgut presentar la gala dels premis d’una forma original. Enguany, els encarregats d’amenitzar-la han estat l’Escola de Teatre Artur Iscla i l’Escola Municipal de Música amb “Caixa de Melodies”. Com a mestre de cerimònies hi va haver Gerard Borrell de “Màgia Borrell”, que va sorprendre al públic assistent alguns dels seus trucs de màgia. També, durant la gala hi va haver diferents convidats, alguns presents a la sala i d’altres mitjançant connexions realitzades amb l’actor format al Centre Cultural, David Verdaguer, que des del Teatre Condal va voler desitjar sort a totes les companyies participants al concurs, al costat de Joan Pera, Lloll Beltran, Rosa Serra i tots els actors de l’obra teatral “La doble vida d’en John” en la qual participa.
L’anècdota
En el capítol de les anècdotes, la coincidència de la Gran Nit del Teatre i el partit Real Madrid – F.C. Barcelona va fer que durant l’acte es fes una breu connexió televisiva en directe amb el partit.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...