23 de juny 2010

La comèdia ‘Boeing Boeing’ arriba el dia 24 a Valls


www.elvallenc.com
18 de juny de 2010


Per: elvallenc

La comèdia més exitosa del francès Marc Camoletti arriba el proper dia 24 de juny, a les 11 de la nit, al Centre Cultural Municipal de Valls. Sota la direcció d’Alexander Herold, Boeing Boeing compta al seu repartiment amb Àlex Casanovas, Mercè Comas, Santi Ibáñez, Beth Rodergas, Marta Bayarri i Cristina Solà.

Boeing Boeing de l’autor francès Marc Camoletti, guanyadora de 2 Tony Awards de Broadway el 2008 com ‘millor revival d’una obra de text’, va tornar a Barcelona després de la seva estrena al Coliseum amb una posada en escena renovada i en un nou espai, el Teatre Apolo del Paral•lel.

El text d’aquesta comèdia d’embolics ha estat revisat per Paco Mir, a partir de l’adaptació de Joan Gallart i la traducció d’Alexander Herold. Des de la seva primera representació en els anys 60, Boeing Boeing The Daily Telegraph “la comèdia mes divertida de Londres”. Bernard, el seu protagonista, és un arquitecte d’èxit que està promès alhora amb tres hostesses de vol, Janet, Juliana i Judith, malgrat que cap no sap res de les altres dues.

El seu paradís romàntic funciona a la perfecció: és qüestió de tenir un bon calendari de vols i comptar amb l’ajuda de Berta, patidora però fidel criada, qui actua com a controladora de trànsit aeri romàntic. Així arrenca Boeing Boeing, però la inesperada visita del seu vell amic Robert, els canvis de vols, les turbulències climàtiques i els nous horaris portaran els nostres protagonistes a un delirant i divertit caos, ple d’inesperades coincidències.

Des de la seva representació als anys 60, Boeing Boeing s’ha consagrat com a referent al món de la comèdia teatral. El text original de Camoletti ha estat versionat en nombroses ocasions, també una de cinematogràfica el 1965, protagonitzada per Tony Curtis i Jerry Lewis. L’última adaptació teatral del West End estrenada en el 2007 s’ha convertit en un èxit sense precedents a la cartellera londinenca.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...