30 de juliol 2010

El Festival de Pallassos de Cornellà estrena direcció

www.lamalla.cat
20 de juliol de 2010

Àlex Navarro i Jordi Juanet "Boni" capitanegen un certamen que potencia el paper de les dones
MARI CARME GALLEGO
Cornellà

Àlex Navarro i Jordi Juanet "Boni" són els nous directors del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, que se celebra del 19 al 28 de novembre i que enguany arriba a la seva 14 edició. Els dos artistes substitueixen a Genís Matabosch i han anunciat que seguiran la línia que aquest clown havia donat al festival.

Festival Internacional de Pallassos
"També proposarem coses noves, amb una programació que respondrà a les expectatives tant de les institucions com del públic assistent", ha explicat els nous directors que han dit que els espectacles del certamen, que encara no s’han fet públics, es faran als diferents espectacles instal•lats a diferents indrets de la ciutat. L’escenari principal continuarà sent la carpa de la plaça de Catalunya.

Àlex Navarro i Jordi Juanet tenen una àmplia trajectòria professional com a pallassos i directors d’espectacles. Els nous directors asseguren que s’ha treballat en el disseny d’aquesta edició "amb molta il•lusió i amb ganes de donar un nou impuls a aquest reconegut i prestigiós festival, que va néixer no només amb la intenció d'omplir de riures Cornellà amb el bo i millor del panorama clownesc, sinó també per no oblidar al nostre pallasso més universal, Charlie Rivel".

D’entre les novetats d’aquest any destaca l’aposta del certamen per potenciar la presència de les dones pallasses a la seva programació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...