26 de juliol 2010

Mataró culmina la reforma del Monumental


http://avui.elpunt.cat
20 de juliol de 2010


S'ha instal•lat una pantalla informativa a la façana del teatre

MATARÓ
LLUÍS MARTÍNEZ

Una pantalla informativa. El teatre informarà de la programació a través d'aquest nou plafó de leds Foto: LL.M.

L'Ajuntament de Mataró ha acabat les obres de reforma del Teatre Monumental després de dos anys de treballs. Si durant la primera fase es va millorar l'accessibilitat i l'acústica de la sala i es va rehabilitar el vestíbul, les feines de la segona s'han centrat fonamentalment a optimitzar l'eficiència energètica de l'equipament, especialment pel que fa a l'enllumenat, i millorar la informació de les activitats que s'hi programen. Així, s'ha col•locat una pantalla de LED de baix consum a la façana del teatre per projectar imatges i dades dels espectacles que faran. També s'ha instal•lat un mostrador que permet la venda d'entrades des de l'interior del vestíbul.
Les obres, que s'han executat amb el finançament del fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local, han costat prop de 150.000 euros. Després de tant de temps en obres, un fet que ha condicionat molt la programació escènica de la ciutat, el president de l'Institut Municipal d'Acció Cultural, Sergi Penedès (ERC), destaca que ara toca “descansar” però també gaudir del nou espai recuperat. “Per fi el tenim del tot actualitzat i al dia”, va afegir el també regidor.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...