28 d’agost 2010

Complicitats al Tantarantana


www.catalunyapress.cat
19 agost de 2010


El primer Cicle de Complicitats en Xarxa obre la temporada 2010-2011 del Teatre Tantarantana i hi participaran quatre sales de petit format de fora de Catalunya, com són el Teatre del Mar de Palma de Mallorca, el Teatro de la Estación de Saragossa, La Fundición de Sevilla i la Sala Guirigai de Santos de Maimona (Badajoz).

En el marc del cicle, passaran pel teatre barceloní les obres Camarada K, del Teatre del Mar de Palma de Mallorca; Días sin nada, del Teatro de la Estación de Saragossa, Un encuentro con Miguel Hernández, de la Sala Guirigai de Santos de Maimona (Badajoz) i Perlimplín, de La Fundición de Sevilla. De la mateixa manera, De música i d'homes del Tantarantana es presenta també als quatre espais.

"Aquest cicle és una finestra oberta a les produccions de petit i mitjà format que es fan a la resta de l'Estat espanyol, i a la vegada és una resposta a la situació de crisi. Hem de sumar sinergies i esforços per fer-hi front i per facilitar la circulació dels creadors". Amb aquestes paraules ha definit el director del Teatre Tantarantana, Julio Álvarez, el I Cicle Complicitats en Xarxa, amb què el teatre barceloní obre la temporada 2010-2011.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...