20 d’agost 2010

Els gran èxits de la cançó venen amb 40 El Musical


www.catalunyapress.cat
11 agost 2010


El Teatre Victòria presenta l'espectacle 40 El Musical, a partir del 9 de setembre, basat en els èxits de la cadena radiofònica 40 Principales. El musical, que també es podrà veure de manera simultània a Madrid, presenta un centenar de cançons de tots els estils.
El repertori de l'espectacle, basat en els èxits de la cadena radiofònica 40 Principales, inclou un centenar de cançons, des d'èxits en català com ara Boig per tu, de Sau, fins a I gotta feeling, de Black Eyed Peas, passant per América, de Nino Bravo.
Després d'una primera temporada d'èxit a Madrid, on ja l’han vist 250.000 espectadors, on continuarà durant tot l'any per segon any consecutiu, l'obra es farà de manera simultània al Teatre Victòria de Barcelona a partir del 9 de setembre.
Tretze actors i cantants, dinou ballarins i set músics saltaran a l'escenari del Teatre Victòria, a les ordres del director de l'espectacle, Miquel Fernández, format en el planter de Dagoll Dagom i qui va interpretar Jesucrist a la recent Jesucristo Superstar. Entre l'elenc barceloní destaquen alguns exconcursants d'Operación Triunfo, com ara Gisela o Naím Thomas, així com altres artistes reconeguts com Toni Viñals, Carlos Benito o Ivan Labanda.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...