28 d’agost 2010

Teatralnet celebra 13 anys amb un concert de 'Flor de nit'

www.ciutatoci.com
18 agost de 2010


Teatre Condal
Dia 27 de setembre de 2010

La revista digital d’arts escèniques Teatralnet celebrarà el seu 13è aniversari amb una versió concert del musical Flor de Nit.

Sota el títol TEATRALNET PRESENTA: FLOR DE NIT EN CONCERT, s’escenificarà una adaptació del musical de Manuel Vázquez Montalbán, Albert Guinovart i Dagoll Dagom en una única funció sota la direcció de David Pintó (John & Jen, Danny i Roberta...). El compositor Albert Guinovart, responsable d’èxits com Mar i Cel, realitzarà per a l'ocasió nous arranjaments a la partitura, que serà interpretada per Orquestart, formació que aplega més de 30 músics, dirigida per Xavier Torras ( Nit de Sant Joan, Jugant a Rodgers...) i la participació de més d'una vintena d’actors i actrius a més d'altres convidats especials. Guinovart també interpretarà al piano dos temes del concert.

La vetllada, a la qual es podrà accedir per invitació, inclourà una breu presentació del nou disseny de Teatralnet que, a partir de l'octubre, farà un rentat de cara a totes les seccions de la revista (notícies, crítiques, entrevistes, reportatges de vídeo...). Un dels principals atractius del nou Teatralnet serà la cartellera que combinarà la vocació de servei, amb personalització de la recerca, i la informació més completa de tots els espectacles de l’escena catalana amb la intenció de convertir la revista en un instrument de consulta abans d'anar al teatre.

"Volem que la celebració dels 13 anys sigui una festa d'amics. Una excusa per passar-nos-ho bé una nit escoltant un clàssic del musical català com mai fins ara s’havia escoltat”, diu Albert Miret, editor de la revista digital, en referència als més de trenta músics que hi haurà a escena.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...