24 de desembre 2010

Sim Salabim planta un avet nadalenc a l’escenari del Casal Nova Aliança



La veterana companyia de titelles presenta l'obra 'L'avet feliç', dins del cicle de Binixiflat

El majordom de la família Scrooge, la més rica de la ciutat, vol plantar un avet al jardi de la mansió, ja que com diu la llegenda, “Si plantes un avet a la tardor, molts regals rebràs quan arribi la frescor”.Puja a dalt de la muntanya i s’endú l’avet que hi ha plantat, amb molta cura, tanta que no se n’adona que a dins del tronc hi ha un esquirol. Són plantats al jardí dels Scrooge. Des de allà l’avet veu la pobresa dels més necessitats i com el Sr Scrooge no vol ajudar a ningú. Una nit de fred, l’arbre desperta tot ple de regals, tal com deia la llegenda. Però l’avet, amb l’ajuda de l’esquirol, reparteix els regals, amb l’ajut de l’esquirol, a tots el pobres de la ciutat.

Aquest és l’argument de L’avet feliç, de la companyia Sim Salabim, que presenta l’obra diumenge, dia 26, al Casal Nova Aliança. Sim Salabim va ser creada l’any 1991 per Lluís Petra, músic i actor que va començar als 12 anys com a acordionista al grup de màgia Abracadabra. La companyia va començar fent espectacles de màgia, de creació pròpia, sempre amb música i cançons en directe, combinant petits trucs i grans aparells. Des del 1995 fins a l’actualitat passa a formar part de la companyia l’actriu i cantant Pilar Nieto. La companyia va enfocar-se cap a un altre estil d'espectacle que no era pròpiament de màgia, tot i que a moltes de les seves obres hi ha algun petit homenatge a aquest art. Actualment Sim Salabim té a cartellera set obres de teatre infantil i familiar, Els músics de Bremen, Hansel i Gretel, El Conte de Nadal, El Follet i el Sabater, Les set cabretes i el llop, El Soldadet de Plom i L'Arbre feliç, que s'han representat per tota Catalunya i per tot l'estat espanyol.

Diumenge, dia 26. A les 12 del migdia al Casal Nova Aliança

publicat per
capgros.com
www.capgros.com
24 de novembre de 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...