28 de juny 2011

“La muntanya al teu voltant” obre la 35 edició del Grec Festival de Barcelona



El Teatre Grec de Montjuïc acull aquesta nit, a partir de les 22 h, la primera representació de l’espectacle inaugural del Grec 2011, “La muntanya al teu voltant”, una creació de la companyia Gelabert Azzopardi. És la primera vegada que un muntatge de dansa produït a Catalunya obre una edició del festival d’estiu de Barcelona.

El ballarí i coreògraf Cesc Gelabert serà el protagonista més visible d’un espectacle que, de fet, ha estat creat de manera coral. L’escenografia és obra de l’artista Perejaume, la música ha estat composta per Borja Ramos i Carles Santos i la Banda Municipal de Barcelona toca en directe.

Tots aquests artistes, i molts d’altres creadors que participen a “La muntanya al teu voltant”, ens proposaran una reflexió coreogràfica sobre la relació entre individu i col•lectivitat que parteix d’elements claus de les tradicions catalanes convenientment revisats. En concret, la sardana té un paper molt especial en la proposta de Gelabert Azzopardi, que compta amb la col•laboració de dotze membres de colles sardanistes.

“La muntanya al teu voltant” obre una edició del Grec, la número 35, on la dansa feta a Catalunya té un protagonisme especial i on es mira amb especial interès l’escena francesa, ja que França és el tema de la secció “Panorama” d’enguany. El festival oferirà més de 60 propostes de teatre, música i dansa, fins al proper 31 de juliol.


publicat per
http://grec.bcn.cat
17 de juny de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...