26 de maig 2012

El Mikado clou la primera temporada d'Espai A




El projecte ha creat una xarxa d'arts escèniques amateurs arreu de Catalunya

La representació de la versió del Mikado a càrrec de la Sala Cabanyes de Mataró clou, demà dissabte 26, la primera temporada de l'Espai A, Xarxa d'Arts Escèniques Amateurs de Catalunya. Amb aquest projecte, Catalunya s'ha volgut dotar d’una xarxa d’arts escèniques amateurs. Així, 16 teatres han programat 56 funcions de teatre, dansa, música i cant coral que s’han exhibit a 12 comarques catalanes. La primera programació de l’Espai A s’ha desenvolupat entre els mesos de gener i maig d’enguany.

El projecte és el resultat de la col·laboració entre les diverses federacions de cultura popular amb l’objectiu de vincular la ingent producció amateur del nostre país i la xarxa d’equipaments associatius i ateneístics i mostrar-ne la seva qualitat artística. Amb la creació d’aquesta xarxa, el Govern de Catalunya i les federacions que hi donen suport pretenen millorar l’explotació de les produccions amateurs, donant-los visibilitat i recorregut i posar en valor la qualitat de gran part de les produccions culturals amateurs.

L’acte tindrà lloc dissabte dia 26 a les 21:00h al Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...