19 de maig 2012

La Sala Cabanyes anticipa el seu espectacle de fires: Oh Happy day!




200 persones participen en aquest espectacle coproduït per l’EMMM


 
Sala Cabanyes no falla a la cita i presenta per fires una de les seves grans apostes de la temporada. Enguany es tracta del musical “Oh Happy Day!” preparada en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música. La producció neix del conveni que les dues entitats de la ciutat van signar fa dos anys. La Sala produeix l’espectacle de Fires i l’Escola de Música aporta la direcció i l’orquestració musical, amb Georgina Blanch i Rubén Bes.

Oh Happy Day no és un musical com qualsevol altre, sinó un de sorgit amb 100 per cent de matriu mataronina. Sota la direcció de Toni Grané i a partir d’una estructura argumental, Ferran Camps, Coral Consegal i Núria Radó han creat un guió, a partir del qual ha sorgit el repertori musical, tant de lletres com de música.

L’obra, doncs, és una estrena absoluta. En l’obra també hi ha adaptacions de temes ja coneguts del gòspel tradicional o peces de grups tan coneguts com Sau o el tradicional “Oh Happy Day”, que dóna nom al musical de Fires.

Amagada en un convent

“Oh Happy Day!” explica la història d’una dona que, per circumstàncies de la vida, s’ha d’amagar en un convent i viurà situacions molt divertides amb la resta de la congregació i un grup d’alumnes. La història se situa en un barri degradat i comença amb la creença que la música i les casualitats poden provocar canvis positius. Un espectacle amb 200 persones, 100 per cent Sala.
Nou sistema de venda d’entrades per internet
La Sala Cabanyes estrena amb motiu del musical ‘Oh happy day!’ aquest cap de setmana el seu propi sistema de venda d’entrades per Internet, que està en funcionament des del 2 de maig passat. La compra d’entrades es pot fer a través de la pàgina web de la Sala Cabanyes (www.salacabanyes.cat) o directament a l’adreça:

entrades.salacabanyes.cat

Es tracta d’un avenç significatiu per al teatre mataroní, que fins ara funcionava únicament a través de taquilla presencial o per telèfon.
La compra de localitats també es pot continuar trucant al telèfon 618.77.30.13 fent, com fins ara, entre les sis de la tarda i les nou del vespre.

publicat per
18 de maig de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...