26 de maig 2012

L'home del paraigua




Dissabte  26 de maig a les 21.00 hores al Teatre Monumental
La vida de Vicente Ferrer arriba al Teatre Monumental

Diferents entitats de Mataró participen al projecte

L’home del paraigua és una òpera participativa que viatja a través de la vida i obra de Vicente Ferrer i que es podrà veure al Teatre Monumental. L’òpera es va estrena el 2010 al Gran Teatre del Liceu i arriba a Mataró de la mà de Joan Martínez Colàs, director i compositor. L'espectacle compta amb la participació de l’Orquestra Centenari, el Cor Barcelona Classic Academy, el Barcelona Chamber Choir, així com de diferents entitats de la ciutat.
L'òpera està impregnada dels valors de Vicente Ferrer i és un repàs a la seva vida des de l’any 20, any del seu naixement, fins la seva mort (2009). L’home del paraigua és com l’anomenaven la gent d’Anantapur, on Vicente Ferrer va treballar fins la seva mort per ajudar als nens i nenes més necessitats. L’espectacle que es veurà al Teatre Monumental consta de tres actes: dos de caràcter professional i un tercer on s’impliquen diferents entitats i particulars de la ciutat. Durant els últims mesos els directors artístics han treballat amb diferents cors i escoles de dansa mataronines les coreografies i lletres d’aquesta part en què s’uneixen professionals i voluntaris.

El concert de Mataró s’emmarca dins una gira que portarà L’home del Paraigua a diferents ciutats de Catalunya com és el cas de Tarragona i Gavà, per acabar amb un concert final l’1de desembre al Palau Sant Jordi.

Entrades
Preu: 18 €
Preu per a grups a partir de 6 persones: 15€
Punts de venda: a les oficines de l'IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212 (24 hores) i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...