27 de maig 2012

"Oh Happy Day!!!!" avui segona representació a 2/4 de 7 de la tarda



foto Anna Gallart

Més de 200 persones participen en aquesta comèdia musical, coproduïda amb l’Escola Musical de Música 
La Sala Cabanyes presenta “Oh Happy Day!”, l’obra de fires del 2012,  preparada en col•laboració amb l’Escola Municipal de Música. La producció  neix del conveni que les dues entitats de la ciutat van signar fa dos anys i que s’ha materialitzat per primera vegada en aquesta representació. La Sala produeix l’espectacle de Fires i l’Escola de Música aporta la direcció i l’orquestració musical, amb Georgina Blanch i Rubén Bes. A més, l’escola posa a disposició de l’obra dos combos -conjunts instrumentals de música electrònica- sorgits d’assignatures dels alumnes del curs 2011-2012, que ofereix el centre i que han servit exclusivament per preparar el repertori d’”Oh Happy Day!”. 
Ferran Camps, Coral Consegal i Núria Radó han creat de zero un guió. En base al text s’ha creat en paral•lel el repertori musical, tant les lletres com la música, donant pas a temes que s’estrenaran en la posada en escena del musical de Fires. Algunes cançons han estat compostes especialment per l’obra i d’altres són adaptacions de temes ja coneguts del gospel tradicional o peces de grups tan coneguts com Sau o el tradicional “Oh Happy Day”, que dóna nom al musical de Fires.


Guia pràctica

RESERVA ANTICIPADA DE LOCALITATS
de dilluns a divendres, al telèfon 618 77 30 13 (de 6 a 9 de la tarda)
dissabtes i diumenges, en horari de taquilla, al telèfon 93.790.85.02
tot el dia a

HORARI DE TAQUILLA:
Divendres i dissabte de 8 a 9 del vespre, el cap de setmana de la representació.
 Diumenge de 2/4 d’1 a 2.
Una hora abans de començar la representació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...