19 de maig 2012

Tast de titelles a Gavà



Aquest cap de setmana, s'han programat alguns espectacles per compensar la suspensió del Festival Internacional

La crisi econòmica ha forçat a suspendre enguany el tradicional Festival Internacional de Titelles de Gavà (Baix Llobregat), que passarà de ser anual a celebrar-se cada dos anys. Tot i això, aquest cap de setmana, que era la data prevista per fer el Festival, s'organitzaran alguns espectacles de format modest a forma "de tast" del Festival de 2013, quan els titelles tornaran a ocupar els carrers de Gavà com ho han fet durant més de 20 anys.

Dissabte de 17.00 a 20.00h i diumenge d’11.00 a 14.00h, al parc de la Torre Lluc es podrà visitar una instal·lació formada per 12 escenaris dels contes més famosos del món, 'La rateta que escombrava l’escaleta', 'Alí Babà i els 40 lladres', 'Hansel i Gretel' o 'La Caputxeta vermella', entre d’altres, a càrrec de la companyia Titellarium.

També dissabte a les 17.30h i a les 19.00h, a l’Espai Jardí es presentarà 'Cavallet de cartró' de la companyia Príncep Totilau, un espectacle de poesia pensat per als infants més petits. I diumenge a les 12.30h, també a l’Espai Jardí, es posarà en escena 'Safrà i Serafí' de la companyia Txo Titelles, una història de dos ratolins bojos pel formatge.

publicat per
18 de maig de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...