21 de juliol 2012

“El Mikado” de la Sala Cabanyes es representarà diumenge al Monumental dins el programa de Les Santes




L’opereta de Gilbert i Sullivan torna a Mataró en una única funció després que l’hagin vista més de 3.000 espectadors

“El Mikado”, l’exitosa producció de la Sala Cabanyes dirigida per Marc Molina, es podrà veure aquest diumenge dia 22 al Teatre Monumental de Mataró, en una representació emmarcada en la programació de la Festa Major de Les Santes.

“El Mikado” és una opereta còmica de W. S. Gilbert i Arthur Sullivan, ambientada al fictici poble japonès de Titipú. Estrenada per primer cop el 1885 a Londres, des d’aleshores no ha deixat de representar-se arreu del món. La trama comença quan l’emperador del Japó, El Mikado, prohibeix el flirteig a tot el seu imperi. Tot aquell qui tingui moviments amorosos, sense fins matrimonials, ha de ser executat per la màxima autoritat de la ciutat, l’Honorable Senyor Botxí. La llei porta problemes per a tothom, fins i tot per al propi fill del Mikado. Els habitants de Titipú buscaran solucions per esquivar aquesta prohibició.

La representació del dia 22 serà l’última funció d’aquest musical, que ja han vist més de 3.000 espectadors arreu del país, gràcies a les dues temporades que es va representar a la Sala Cabanyes i a la gira per Catalunya dins del projecte Espai A. L’obra també es va poder veure el mes de novembre passat a Sant Feliu de Guíxols, participant en el Concurs de Teatre Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, on va guanyar set premis.


Dia:      Diumenge, 22 de juliol
Hora:   Set de la tarda (19h)
Lloc:    Teatre Monumental (La Riera, 169)

Informació i reserva de localitats: A la web de Telentrada o a les oficines de l’IMAC

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...