18 de juliol 2012

El Ple de Riure recupera la vela de circ




Aquest dimarts 17 de juliol comença el Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure 2012. Com és habitual, el Mercat Municipal i el mercat ambulant setmanal seran els primers escenaris del Festival Internacional de Teatre Còmic. La banda del Festival d’aquesta edició, la formació musical catalana The Brassville Walkers, serà l’encarregada de la inauguració, fent ballar i difonent, amb la seva cercavila, l’esperit del Festival entre la població del Masnou. La cercavila passarà pel carrer d’Itàlia, l’avinguda de Pau Casals, el carrer de Josep Pujadas Truch, el passeig de Romà Fabra i l’interior del Mercat Municipal.
La novetat principal d’aquesta setezena edició és que es recupera un dels emblemes més destacats del Festival, la vela de circ, però de mides més reduïdes a causa de les restriccions econòmiques. Per tant, el Festival torna, després del parèntesi de l’any passat i amb més austeritat, al que ha estat el seu marc habitual durant la seva història: la platja.
Organitzat per l’Ajuntament del Masnou amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i sota la direcció artística de la companyia masnovina Chapertons Còmic Teatre, el Ple de Riure continua apostant pel teatre humorístic i el circ de qualitat, amb una combinació de companyies de prestigi i renom amb altres propostes que encara intenten accedir a un públic més ampli. La platja, amb la vela, i les places del Masnou seran els escenaris de les nombroses propostes del Festival.
Entre les propostes més destacades d’enguany hi ha l’espectacle Non solum, creat per Jorge Picó i el popular actor Sergi López, que també protagonitza el muntatge. Serà el divendres 20 de juliol, a les 22 h, a la vela de circ. Un altre nom popular de la programació d’enguany és el de Pepe Viyuela, que presentarà el seu espectacle Encerrona el dissabte 21, a les 22.15 h, a l’interior de la vela.
Aquests són només dos dels molts espectacles que es podran veure al Masnou. El tercer espectacle de pagament és Nelly Blue, de T de Teatre i Los Tigres, una comèdia musical que vol transportar els espectadors a la part més entranyable dels anys setanta. I també portarà música, però en aquesta ocasió molt més diversa, la formació The Brassville Walkers, que és la banda d’aquesta edició del Festival, que es presentarà durant la seva visita al Mercat Municipal i el mercat ambulant setmanal. Tret distintiu del Festival, la banda també s’encarregarà d’animar l’ambient abans dels espectacles a la vela de circ i durant la cercavila del dissabte. Aquestes són només algunes de les propostes que es poden consultar al programa del Festival o al web oficial del Festival. També podeu veure el vídeo promocional del Ple de Riure.
Les entrades per als espectacles de pagament –que oscil·len entre els 10 i els 15 euros– es poden adquirir per Internet (al web www.quedatalmasnou.com), presencialment i de manera anticipada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, i el mateix dia dels espectacles a taquilla, al mòdul del Punt Informatiu Municipal del Masnou (PIMM), al costat de la vela.

publicat per
http://diarimaresme.com
17 de juliol de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...